Welkom!

Mijn naam is Barbra Griesen en ik kom uit Hengelo en daar woon ik altijd nog,
De passie die ik heb voor fotografie gaat ver terug. Zo leg ik al vele jaren mooie momenten vast.  Mijn foto’s zijn niet ‘gemaakt’, ze zijn spontaan, natuurlijk en oprecht. De emotie wil ik laten voelen als je naar mijn foto’s kijkt. Daarnaast beleef ik enorm veel plezier aan het contact met mensen en de plekken waar ik kom om te fotograferen.

Naast het fotograferen van personen heb ik een grote liefde voor mooie auto’s, zowel moderne als klassieke. Deze voorliefde is ontstaan toen ik als jong meisje wekelijks met mijn vader op pad ging naar autobedrijven – dichtbij én in alle uithoeken van ons land – om bijzondere, exclusieve auto’s te bewonderen. Hier werd ik als klein meisje al blij van! Hoe geweldig is het dan, dat ik mijn beide passies kan combineren. Het is een combi die zorgt voor geweldig beeldmateriaal dat je voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken.

Vanuit mijn studio in het prachtige monumentale pand in het centrum van Delden lopen we zo landgoed Twickel in om de mooiste reportages te maken in de buitenlucht.

Neem eens een kijkje in mijn portfolio. Wil je een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel me gerust voor meer informatie.

Barbra