Welkom!

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Barbra Griesen, ik ben 35 jaar en ik kom uit Hengelo. De liefde voor onze drie kinderen deel ik samen met mijn partner Bas. De passie die ik heb voor fotografie gaat ver terug. Zo leg ik al vele jaren mooie momenten vast van grote mensen en kleine mensjes. Mijn foto’s zijn niet ‘gemaakt’, ze zijn spontaan en oprecht. De emotie wil ik laten voelen als je naar mijn foto’s kijkt. Door met mijn gevoel te fotograferen leg ik speciale momenten voor eeuwig vast. Daarnaast beleef ik enorm veel plezier aan het professioneel bewerken van de foto’s.

Naast het fotograferen van personen heb ik een grote liefde voor mooie auto’s, zowel moderne als klassieke. Deze voorliefde is ontstaan toen ik als jong meisje wekelijks met mijn vader op pad ging naar autobedrijven – dichtbij én in alle uithoeken van ons land – om bijzondere, exclusieve auto’s te bewonderen. Hier werd ik als klein meisje al blij van! Hoe geweldig is het dan, dat ik mijn beide passies kan combineren. Het is een combi die zorgt voor geweldig beeldmateriaal dat je voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken.

Denk maar eens aan:
– social media
– magazines
– websites
– folders en catalogi

Vanuit mijn studio in het prachtige monumentale pand in het centrum van Delden lopen we zo landgoed Twickel in om de mooiste reportages te maken in de buitenlucht.

Neem eens een kijkje in mijn portfolio. Wil je een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel me gerust voor meer informatie.

Barbra